Rail spotters page coming up soon

Select your language

Photo: RailCam Netherlands

Leggen van laatste stenen in nieuwe Mierloseweg wordt nachtwerk

Komende week, waarschijnlijk al vanaf dinsdag 1 oktober, is de Mierloseweg weer tot aan het spoor toegankelijk voor alle verkeer. Ook de kruising Noord Parallelweg gaat weer open.

Een belangrijke wijziging in de verkeerssituatie is de aanpassing van de Noord Parallelweg in oostelijke richting. Het gedeelte tussen de winkel Mari van Boven fietsen en huisnummer 27 is nu over een afstand van 50 meter eenrichtingsweg geworden. Autoverkeer kan voortaan alleen nog inrijden vanaf de Mierloseweg.

Nachtwerk
In de nacht van zaterdag 28, naar zondag 29 september zijn er ook stratenmakers van aannemersbedrijf Van den Boomen aan het werk. In de nachtelijke uren, wanneer er geen treinverkeer is zal het het laatste stukje met stenen worden gelegd en  dan is het wegdek van de Mierloseweg weer verbonden met de spoorwegovergang. Bij de werkzaamheden van zondagochtend, zijn ook mensen van ProRail aanwezig.

Opletten
Aan de zuidkant op de Hoofdstraat en de Houtse Parallelweg is de reconstructie nog in volle gang. Het opengebroken traject is over een grote afstand nagenoeg onbegaanbaar. Vooral bij de overweg blijft het de komende tijd oppassen bij de oversteek.
Bekijk hier de RC video van de herinrichting Mierloseweg


 

Source: RailCam Netherlands
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
VK

Advertisements


X